Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 13-14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Ηρακλείου, προχωρά για τρίτη χρονιά στη διοργάνωση διήμερων θεματικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για γονείς και μαθητές από την προσχολική φάση έως και το Λύκειο.

Για φέτος, το διήμερο εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί 13 & 14 Ιούλη 2016.
Θα είναι αφιερωμένο στις δράσεις και πρωτοβουλίες των ίδιων των μαθητών και των γονιών.

Καλούμε όλους τους συλλόγους γονέων των σχολείων της πόλης μας και ιδιαίτερα τους μαθητές και τα συλλογικά τους όργανα να κάνουν δική τους υπόθεση το εγχείρημα αυτό, να παρουσιάσουν τις δικές τους δημιουργίες (μουσικά συγκροτήματα, θεατρικές ομάδες, θεματικά project, αθλητικές δράσεις, άλλες συλλογικές δημιουργίες).
Συμμετέχουμε για όλα όσα μας αφορούν, με κύριο και μοναδικό σκοπό και προϋπόθεση :
Να διαφυλάξουμε αξίες που προάγουν τη συλλογικότητα, την κοινωνική αλληλεγγύη και το αγωνιστικό πνεύμα.
Να αναδείξουμε ήθη και έθιμα, την πολιτιστική μας κληρονομιά και κουλτούρα, κάθε τι το προοδευτικό της νεότερης και σύγχρονης ιστορίας του τόπου.
Να φέρουμε στο επίκεντρο της συζήτησης το σχολείο, την παιδεία και την κοινωνία που έχουν ανάγκη και δικαιούνται οι νέοι και οι νέες.
Να διεκδικήσουμε το δικαίωμα των παιδιών μας για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα.

Έχουμε τη χαρά και τη τιμή να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις και να παρουσιάσετε τις δραστηριότητες του σχολείου σας, τα συγκροτήματα που πιθανά έχετε, τις ομάδες θεάτρου, χορού, τα θεματικά project, videos και όποια άλλη δημιουργία της δράσης των μαθητών σας.


Παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα μας για περισσότερες διευκρινίσεις.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6974866173, 6949200924 e-mail